Huis > Nieuws > Inhoud

Een nieuwe overeenkomst ondertekend op ontwikkeling en productie van 24kV operationele mechanisme

Source:

Door onze rijke ervaring en vertrouwen van onze klanten, ons bedrijf onlangs een overeenkomst getekend met een van onze overzeese klanten op het ontwerpen en vervaardigen van een speciale 24kV operationele mechanisme voor hun vacuümvermogenschakelaar. Deze VCB gebruikt Siemens vacuüm onderbreker (vacuum fles), dat onze operationele mechanisme met perfecte kenmerken moet zoals hoge contact beroerte, hoge openen en sluiten van snelheid, enz.

Na onze zorgvuldige evaluatie van ontwerpers zijn we zeer zeker voor het ontwerpen van een betrouwbare operationele mechanisme matching met hun vacuümvermogenschakelaar. Eerste stadium, zullen we ontwikkelen na twee ratings voor hen:

Nominale spanning: 24kV

Nominale stroom: 1250A en 2500A

Gewaardeerd kortsluiting breken huidige: 25kA / 31.5KA

De nieuwe monster zal worden afgerond binnen 40 dagen. Wij verwachten de nieuwe monsters is voltooid en de productiekosten van onze klant goed opslaan. Dit is ook ons bedrijfsdoel: proberen om onze klant de aankoop kosten door het verstrekken van betrouwbare kwaliteitsproducten met concurrerende prijzen op basis van samenwerking op lange termijn!


Onderzoek
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Neem contact op met ons
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, China 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd