VCB panelen hebben lange duurzame mechanische en elektrische leven

Source:

VCB paneel gebruik heeft de volgende voordelen:

Elke visuele controle van de contact erosie

Lage onderhoudskosten

Gebruiksvriendelijke

Vermindert downtime en zo dus verlies van klant minuten

Meest opvallende kenmerken

Alle onderdelen worden gescheiden door elkaar heen voor met metalen blad. De mate van bescherming IP4X voor binnenopstelling en IP54/55 voor de outdoor toepassingen, bescherming en meting met de numerieke of statische of elektromagnetische meter en Relais volgens klant eis, rekken in of uit de breker van de test voor bedrijfsstand en vice versa met kubusvormige deur geblokkeerd, mechanische ik / l voor het voorkomen van rekken in of uit voor breaker terwijl op voorwaarde , tekening type PT met zekeringen en brede busbar compartimenten staat hoogte voor het compartiment van de kabel.

Functies van het product

De hele serie van VCB deelvenster producten wordt geaccepteerd voor de functies waaronder:

Betere flexibiliteit

Compact ontwerp

Gemakkelijk Commissie en erectie

Hogere treksterkte

Minste onderhoud

Kwaliteitscontrole

Superieure geleidbaarheid

Enkele parameters van het uitvoeren van kwaliteitstesten voor VCB deelvenster omvatten:

Test van de spanning

Temperatuur stijgt test

Geen lading verliezen

Prestaties

Al deze VCB kwaliteitscontroles kunnen worden georganiseerd via toepassing van intelligente instrumenten voor testen geïnstalleerd in het product onderzoek laboratorium.

VCB (Vacuümvermogenschakelaar) bereik

Er zijn vele soorten VCB panelen beschikbaar die superieure prestaties levert. Ter voorkoming van bosbranden evenals piekspanning, VCB worden gebruikt in de gebieden waar de elektrische crisis kan voorkomen. Deze VCB krijgen toepassing in het systeem voor middenspanning. Verschillende soorten VCB worden hier vermeld:

Buiten panelen

De buiten panelen zijn voorzien van de TVM VCB die geschikt is voor de outdoor installaties. Onveilige situatie die leiden vanwege elektrische exigency tot kan kan worden voorkomen door deze panelen. Dit circuit-gamma is geschikt voor de middelgrote varieerden elektrische stroom. Deze panelen zijn duurzaam, sturdy, en biedt consistentie prestaties. Bovendien, deze schakelingen zijn zeer kosten effectief.

Porselein geplateerd VCB

Porselein clad VCB kan worden geplaatst op de base met het gebied dat grenst aan een fabriek. Power wordt geleverd via de kabelboxen of het dak bus of de combinatie van kabel en dak bus. Aarding in totaal de vermogensschakelaars kan worden uitgevoerd via de aarding schakelaars, slowing nauwe soort integraal of de inschakelvermogen of via loting-out van de aarding van de truck met de hechte band voor bus feeder of bar side. Deze circuit-breakers zijn zeer kosteneffectief evenals biedt prestaties van de consistentie.

VCB Trolley

De Trolley VCB is zeer makkelijk in installaties en ook zeer duurzaam. De trolleys zijn voornamelijk gebruikt in de elektrische evenals macht levering.

Onderzoek
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Neem contact op met ons
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, China 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd