De voordelen van middenspanning Indoor/Outdoor ingesloten Pole

Source:

Sommige klanten gevraagd over de voordelen van ingesloten paal die met vergadering pole vergeleken, willen we voeren dat hier.

Epoxy ingesloten Polen of genaamd vacuüm interrupters, vacuüm interrupters met epoxyhars ingesloten, wordt gemaakt door het vacuüm interrupters, belangrijkste circuit gedrag en montagedelen met epoxy gieten in een integraal onderdeel.

De belangrijkste voordelen van deze technologie (vergeleken met een systeem van geassembleerde of open paal) zijn de hoge diëlektrische sterkte evenals betere bescherming tegen milieu-invloeden. De vacuüm onderbreker insluiten in hars maken het bijzonder stevige paal en Bescherm de onderbreker van klimaateffecten, stofafzetting en vochtigheid. Het ontwerp is compact, robuust en modulaire. Een ander belangrijk voordeel is de vergadering van het snel en gemakkelijk van de pretested en aangepast Polen op het vacuüm circuit-breakers.

De ingesloten paal/casting hars vacuüm onderbreker is epoxy hars envelop, silicium vloeibare latex, Cu-Cr contact onderbreker met lange creepage afstand en cup-vormige contact houder aanneming van axiale magnetisch veld, in de goede indoor en outdoor vacuümvermogenschakelaar of andere vacuüm distributie-apparaten geïnstalleerd. Het wordt vooral gebruikt in de elektrische, mechanische, chemische en metallurgische afdelingen evenals mijnen en andere industriële afdelingen waar het vaak wordt beheerd.

Welkom bij ingesloten paal bij ons bestellen.


Onderzoek
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Neem contact op met ons
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, China 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd