Functies van verschillende schakelapparaten

Source:

Circuit breakers:

Maken en breken alle stromingen binnen de werkingssfeer van hun ratings, van kleine inductieve en capacitieve belasting stromingen tot de huidige volledige kortsluiting, en dit bij alle defecten in het energievoorzieningssysteem, zoals aarde fouten, fase oppositie, enzovoort.

Schakelopties:

Schakel stromingen tot hun nominale normale stroom en controleer op bestaande kortsluiting (tot hun nominale kortsluiting maken van huidige).

Disconnectors (isolators):

Gebruikt voor onbelast sluiten en opening van de operatie. Hun functie is om te isoleren van de 'stroomafwaarts' apparaten zodat ze kunnen worden gewerkt.

Drie-positie disconnectors:

Het combineren van de functies van loskoppelen en aarding in één apparaat. Drie-positie disconnectors zijn typisch voor GIS - Gas-insulated switchgear.

Switch-disconnectors (laden pauze schakelaars):

De combinatie van een schakelaar en een Scheider, of een switch met het isoleren van de afstand.

Relais:

Belasting breken van apparaten met een beperkte kortsluiting maken of breken van de capaciteit. Ze worden gebruikt voor de hoge switch.

Aarding schakelaars :

Op aarde geïsoleerd circuits.

Make-proof aarding schakelaars (aarding switches met inschakelvermogen):

Worden gebruikt voor de veilige aarding van circuits, zelfs als de spanning is aanwezig, dat wil zeggen, ook in het geval dat het circuit met geaard per ongeluk niet geïsoleerd was.

Stellen:

Om zich te kwijten van de lasten veroorzaakt door blikseminslagen (externe overspanningen) of over te schakelen van operaties en aarde strafpunten (interne overspanningen). Ze beschermen de aangesloten apparatuur tegen impermissibly hoge spanningen.

Zekeringen:

Bestaan uit een zekering base en een fuse-koppeling. Met de basis van de fuse, kan een isolerende afstand worden vastgesteld wanneer de fuse-koppeling in de energiek staat (zoals in een Scheider) wordt teruggetrokken. De fuse-koppeling wordt gebruikt voor één enkele breken van een huidige kortsluiting.

Onderzoek
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Neem contact op met ons
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, China 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd